Personenvervoer

 

Via de kortst mogelijke route komt u keurig op tijd op de plaats van bestemming. Waar mogelijk proberen wij extra service te verlenen. De chauffeurs van Taxi Nieuwleusen brengen u graag zoals u dat wilt!

U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt. De taxi staat volledig tot uw beschikking. Uw vervoer wordt dus niet gecombineerd. De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct naar de door u gewenste bestemming

Taxi services bestellen
Een taxi bestellen kunt u snel en eenvoudig doen via ons telefoonnummer. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar vanaf +31 (0)85 130 2801. Het is uiteraard ook mogelijk reserveringen te maken voor taxi op een later tijdstip of datum.

Bedrijfsvervoer
Als u er zeker van wilt zijn dat uw medewerkers, uzelf en/of cliënten goed worden vervoerd, bent u bij Taxi Nieuwleusen aan het juiste adres, door bijvoorbeeld vervoer van en naar het bus- of treinstation aan te bieden. Uw bedrijf ligt misschien wat afgelegen of u heeft een beperkte parkeergelegenheid? Welke reden u ook hebt: ons bedrijfsvervoer is zeer efficiënt en getuigt van goed ondernemerschap. Wij regelen het graag voor u. Wij zorgen dat uw vervoer zorgeloos geregeld is. Onze taxi’s hebben een zakelijke uitstraling en onze medewerkers gaan gekleed in pak.

Leave a Comment